Εκπτώσεις έως 50%

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο.

Τονίζουμε πως βασική προϋπόθεση για την επιστροφή προϊόντων, είναι να μας ενημερώσετε πρώτα είτε τηλεφωνικά στο 26510 27903 είτε με email στο info@guardaroba.gr

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:

  • Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
  • Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα)
  • Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο κτλ.)

Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από την Speedex στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Περιπτώσεις Επιστροφής Προϊόντων

i. Το προϊόν που παραλάβατε είναι ελλαττωματικό

ii. Έχετε λάβει προϊόν διαφορετικό από αυτό που καταχωρήσατε στην παραγγελία σας

iii. Το μέγεθος δεν σας ταιριάζει

iv. Τα προϊόντα δεν είναι ελλαττωματικά, αλλά επιθυμείτε να τα αλλάξετε για προσωπικούς λόγους.

Στις δύο πρώτες περιπτώσεις (i & ii) το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει εξολοκλήρου το guardaroba.gr

Στις άλλες δύο περιπτώσεις (iii & iv), επιλέγοντας την Speedex, επιβαρύνεστε με το ποσό των 3,5 €, που είναι και το κόστος των μεταφορικών.

Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλη Courier πέραν της συνεργαζόμενης Speedex σε κάθε περίπτωση επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής, τα οποία μπορεί να διαφέρουν σύμφωνα με την κάθε εταιρεία ταχυμεταφορών.

Η διαδικασία αλλαγής έχει ως εξής:

  • Έχοντας επικοινωνήσει πρώτα μαζί μας, μας αποστέλλετε το προς αλλαγή προϊόν με το παραστατικό αγορά (απόδειξη κτλ.).
  • Κατά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος ελέγχουμε αν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις.
  • Εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν που επιθυμείτε για αντικατάσταση και πληρώνετε την διαφορά του προϊόντος. Η νέα παραγγελία θα πρέπει να έχει αξία ίση ή μεγαλύτερη από αυτή που αντικαθίσταται.

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της/του Guardaroba Fashion Store στάλθηκε προϊόν ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένο κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κτλ. τότε το Guardaroba Fashion Store αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης και το κόστος επιστροφής.

Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελλαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα του καταστήματος. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος.

Ακύρωση Παραγγελίας – Δικαίωμα Υπαναχώρησης – Επιστροφή Χρημάτων

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή του προϊόντος. Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@guardaroba.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 26510 27903 καθημερινά 9:30 με 14:30 και 17:30 με 20:00.

Εφόσον η παραγγελία έχει αποσταλεί από το κατάστημα και εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε και το χρηματικό ποσό πιστώνεται για επόμενη αγορά. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει εξολοκλήρου τον πελάτη. Η πίστωση του ποσού του επιστρεφόμενου προϊόντος γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος την ημέρα της αγοράς του.

Απαραίτητες Διευκρινίσεις

  • Οι αλλαγές γίνονται πάντοτε στην τρέχουσα τιμή αγοράς του προϊόντος.
  • Σε κάθε περίπτωση, αν επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο τρόπο για την επιστροφή του προϊόντος πλην της συνεργαζόμενης μεταφορικής Speedex επιβαρύνεστε με το κόστος της επιστροφής.

newsletter

Social

EnglishGreek
PB_BankVisaMastercard
visamastercardmaestropaypal
Guardaroba Fashion Store © 2024
Κατασκευή Eshop Ιωάννινα